Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Eric Gunnewegh at 15:04 on Friday 9 March    Add 'We zijn er klaar voor' site to delicious  Add 'We zijn er klaar voor' site to technorati  Add 'We zijn er klaar voor' site to digg  Add 'We zijn er klaar voor' site to dzone

Dit jaar wordt voor het eerst de Qcon conferentie gehouden, gezamenlijk georganiseerd door de JAOO en de InfoQ.com community. Het Competence Network Software Architectuur heeft besloten dat wij hier niet mogen ontbreken en dus zullen ik (Eric Gunnewegh) en Samuel Ranzato namens Sogeti aanwezig zijn.

Maandag en dinsdag is er het tutorial gedeelte van de conferentie, waarna op woensdag de eigenlijke conferentie begint. Zelf ga ik zondag al naar Londen, om maandag en dinsdag ook de tutorials te kunnen volgen. Samuel zal dan dinsdagavond arriveren om de conferentie bij te wonen.

Elke dag zijn er een aantal interessante tracks aan onderwerpen. Tracks die met name mijn interesse hebben zijn Banking Architectures, Java in Action, SOA: Bridging business and technology en Architectures you always wondered about. Samuel zal ongetwijfeld wat meer .Net gerelateerde onderwerpen op zijn programma hebben staan, maar wellicht komen we elkaar af en toe tegen, bijvoorbeeld bij “Java/.NET interop: The Best of Both Worlds”.

Het belooft een interessante en leerzame week te worden. We houden jullie op de hoogte!


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.