Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Eric Gunnewegh at 21:28 on Wednesday 14 March    Add 'De conferentie gaat van start' site to delicious  Add 'De conferentie gaat van start' site to technorati  Add 'De conferentie gaat van start' site to digg  Add 'De conferentie gaat van start' site to dzone

Na de tutorial van gisteren arriveerde Samuel vroeg in de avond ook in Londen, om vanaf vandaag de conferentie bij te wonen. De conferentie vindt plaats in het Queen Elizabeth II Conference Centre, een gebouw dat vrij lelijk afsteekt ten opzichte van de mooie gebouwen er om heen zoals Westminster Abbey en de Big Ben. Veiligheid gaat tegenwoordig boven alles, dus voor de registratie ging de rugzak door de scanner. Na een korte opening door de organisatie begon de conferentie met een interessante keynote van Werner Vogels van Amazon.com.

Werner zette uiteen hoe Amazon.com vanaf halverwege de jaren 90 zich ontwikkelde van een webapplicatie tot een service georienteerd technologie platform, waarvan ook andere partijen gebruik van kunnen maken. Iedereen kan een verkoper worden op hun platform. Andere partijen kunnen via data integratie of via services gebruik maken
van het platform, waardoor veel klanten bereikt kunnen worden.

Voorbeelden van derden die gebruik maken van het Amazon platform zijn target.com en mothercare. Onderdelen van het platform waar men gebruik van kan maken zjn:
- identity management
- order processing, payments en fraud protection
- fulfilment & customer services
- product & offers management
- content generation & discovery
Hieruit kan een keus gemaakt worden op basis van wat je nodig hebt om een applicatie te bouwen, en je betaalt wat je gebruikt.

bigben2.jpg rad.jpg
confcenter.jpg welcome.jpg

© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.