Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Eric Gunnewegh at 7:50 on Monday 19 March    Add 'Architectures you always wondered about' site to delicious  Add 'Architectures you always wondered about' site to technorati  Add 'Architectures you always wondered about' site to digg  Add 'Architectures you always wondered about' site to dzone

Vrijdag heb ik voornamelijk presentaties bijgewoond uit de track Architectures you have always wondered about. De track werd gehost door James Governor, Principal Analyst en oprichter van RedMonk. In een inleidende presentatie ging James in op de verschillen en overeenkomsten tussen web-applicaties en traditionele enterprise applicaties. James benadrukte dat schaalbaarheid niet slechts van belang is voor web-appicaties, maar ook voor traditionele enterprise applicaties. Architecten uit beide werelden kunnen op dit gebied van elkaar leren. Schaalbaarheid was een thema dat als een rode draad door de track heen liep en in de verschillende presentaties van de dag steeds aan de orde kwam.


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.