Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Ruud Steeghs at 23:42 on Sunday 6 April    Add 'Welcome to fabulous Las Vegas' site to delicious  Add 'Welcome to fabulous Las Vegas' site to technorati  Add 'Welcome to fabulous Las Vegas' site to digg  Add 'Welcome to fabulous Las Vegas' site to dzone

Het is vandaag zondag en het is Business Partner Day op Websphere Impact 2008. Dit betekent dat het seminar is begonnen, en alleen voor business partners als Sogeti. Morgen barst het Websphere geweld pas echt los als het seminar voor alle klanten open is.

In totaal hebben we keuze uit meer dan 500 sessies over Websphere en SOA en zullen meer dan 6000 bezoekers aanwezig zijn!  Een groot seminar dus!

Sogeti is platinum sponsor van dit event en dat betekent ook dat we met een grote afvaardiging aanwezig zijn. We zullen Sogetisten ontmoeten uit USA, Spanje en Frankrijk. Waarschijnlijk voor mij een aantal bekende gezichten die ik afgelopen jaar tijdens de Sogeti SOA week in  Frankrijk heb leren kennen.

Sogeti zal twee presentaties verzorgen op het seminar. Deze presentaties zullen door Erik van Ommeren verzorgd worden. Voor diegene die Erik niet kennen: hij is één van de  auteurs van  het boek ‘SOA for Profit’ dat Sogeti samen met IBM geschreven heeft. Erik is vorig jaar verhuisd van Sogeti Nederland naar Sogeti USA. Dat belooft een leuk weerzien te worden!

In de tussentijd hebben we gisteren Las Vegas verkend. Ook al was ik er al eens geweest, het blijft verbazingwekkend om allemaal mee te maken. Eigenlijk heb ik geen woorden voor wat je allemaal ziet om je heen. ‘Onwerkelijk’ is het woord wat het meest dichtbij komt.

Blijf deze site in de gaten houden voor onze ervaringen in ‘Fabulous Las Vegas’


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.