Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Ruud Steeghs at 15:31 on Monday 7 April    Add 'Las Vegas: 24×7 beschikbaarheid' site to delicious  Add 'Las Vegas: 24×7 beschikbaarheid' site to technorati  Add 'Las Vegas: 24×7 beschikbaarheid' site to digg  Add 'Las Vegas: 24×7 beschikbaarheid' site to dzone

In de IT is beschikbaarheid van systemen een belangrijke kwaliteit. Vaak moeten systemen 24×7 beschikbaar zijn en mogen zij enkel tijdens service windows gesloten zijn. Gisteren liepen we door Las Vegas en riepen we gekscherend dat de IT maar eens een voorbeeld moest nemen aan Las Vegas: 24×7 beschikbaar en tijdens service windows blijft de winkel gewoon open.

Nou, dat blijkt dan maar mooi een fabeltje te zijn!!!

Mijn lieve jetlag zorgde er voor dat ik al vroeg wakker was vandaag. Na een poosje woelen besloot ik dan toch maar op te staan en op pad te gaan. Kon ik mooi met een kopje Starbucks koffie mijn Sogeti mail bijwerken. Wat schetst mijn verbazing? ‘Sorry sir, we aren’t open yet.’ Huh? Wat nou 24×7 de┬áhele week de klok rond open. Maandagochtend 5:50 en Starbucks, McDonalds, PizzaHut zijn hier gewoon gesloten hoor!

Vervolgens sta ik 10 min later gewoon wel in de rij als Starbucks open gaat…


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.