Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Ruud Steeghs at 1:35 on Tuesday 8 April    Add 'Spelen met IBM tooling zonder ze te downloaden…' site to delicious  Add 'Spelen met IBM tooling zonder ze te downloaden…' site to technorati  Add 'Spelen met IBM tooling zonder ze te downloaden…' site to digg  Add 'Spelen met IBM tooling zonder ze te downloaden…' site to dzone

Wij wisten het al lang, IBM nu waarschijnlijk ook. Als je gewoon even met IBM tooling wilt spelen, ben je vaak lang bezig voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt.

Nog los van de moeite die ik altijd heb om de tooling te vinden op Parntnerworld (juiste versie, etc) en te downloaden (veeeeel MB), duurt het installeren vaak ontzettend lang. En dat terwijl ik gewoon even een standaard tutorial wil doorlopen.

IBM is het met me eens en heeft daarom de SOA Sandbox in het leven geroepen. In deze omgeving kun je de standaard tutorials doorlopen in het tool van jouw keuze z√≥nder het tool daadwerkelijk te hoeven downloaden! Ain’t that cool?


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.