Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Ruud Steeghs at 1:25 on Wednesday 9 April    Add 'Ga ik presenteren op Websphere Impact 2008???' site to delicious  Add 'Ga ik presenteren op Websphere Impact 2008???' site to technorati  Add 'Ga ik presenteren op Websphere Impact 2008???' site to digg  Add 'Ga ik presenteren op Websphere Impact 2008???' site to dzone

Na het wegvallen van een aantal sprekers heeft het organisatie commite aan Sogeti USA gevraagd of zij nog een extra sessie in kan vullen. Erik van Ommeren (Sogeti USA) was zo vriendelijk om deze vraag bij mij neer te leggen, dus krijg ik nu waarschijnlijk de kans om een presentatie te verzorgen op dit grootse seminar….!!!!

Zojuist heb ik het abstract van de presentatie opgestuurd. Meer nieuws zodra het definitief is…


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.