Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Ruud Steeghs at 1:22 on Wednesday 9 April    Add 'Overlap WSRR en RAM' site to delicious  Add 'Overlap WSRR en RAM' site to technorati  Add 'Overlap WSRR en RAM' site to digg  Add 'Overlap WSRR en RAM' site to dzone

In een vorige post schreef ik over Websphere Services Registry and Repository (WSRR). In een andere post schreef ik over Rational Asset Manager (RAM). Als je beide posts goed leest, dan zie je dat er overlap zit tussen de twee producten.
RAM richt zich op designtime governance: het besturen van hergebruik van componenten, classes en services tijdens het ontwikkelproces.
WSRR richt zich op de runtime governance: het besturen van het gebruik van services in proudctieprocessen, maar ook het opzoeken van services voor hergebruik en het afdwingen van lifecyclemanagent tijdens het ontwikkelproces. En daar zit precies de overlap in en tevens de verwarring bij mij…
Er schijnt een sessie te zijn waarin uitgelegd wordt hoe beide producten samen gebruikt kunnen worden. Ik ben nog op zoek naar wanneer deze sessie is, want deze wil ik absoluut bijwonen! Ik houd jullie dus op de hoogte!


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.