Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Tobias Groothuyse at 21:05 on Thursday 10 April    Add 'Lightning lottery talks (Beer and merriness sponsored by Google)' site to delicious  Add 'Lightning lottery talks (Beer and merriness sponsored by Google)' site to technorati  Add 'Lightning lottery talks (Beer and merriness sponsored by Google)' site to digg  Add 'Lightning lottery talks (Beer and merriness sponsored by Google)' site to dzone

De lightning lottery talks bestaan al tien jaar. Het concept is dat iedereen die iets relavants over Apache of OSS te vertellen heeft zich ter plekke kan registreren voor een praatje die niet meer dan 5 minuten duurt. Google was zo vriendelijk om het bier te sponsoren en dat droeg positief bij aan de sfeer.

Dit alles resulteerde in een aantal vermakelijke praatjes varierend van waarom Portal het beste spel ooit is (wie ziet de relatie tot OSS?) tot de reden waarom releases wel met PGP gesigneerd worden maar de releasenotes niet tot de problemen van een non-profit start-up (Literacy bridge). Al met al een erg vermakelijke en interessante afsluiting van de tweede conference dag.


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.