Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Chico Hau at 2:07 on Friday 11 April    Add 'Ten ways to get fired with SOA' site to delicious  Add 'Ten ways to get fired with SOA' site to technorati  Add 'Ten ways to get fired with SOA' site to digg  Add 'Ten ways to get fired with SOA' site to dzone

Het is bijna 12 uur ‘s middags als ik aankom in de ruimte waar Ruud z’n presentatie houdt. Ondanks het lunchtijdstip is er een goede bezetting en terwijl iedereen de inhoud van zijn/haar lunchbox nuttigt, begint Ruud met z’n presentatie. Het onderwerp gaat zoals de titel ‘ Ten ways to get fired with SOA’ al zegt, over 10 valkuilen bij de implementatie van SOA. Deze 10 valkuilen worden ook genoemd in het boek ‘SOA for Profit’, geschreven door een team van Sogeti en IBM mensen. Tijdens de presentatie wordt Ruud bijgestaan door Erik van Ommeren, een van de Sogeti auteurs van het boek.

Een dik half uur later is de sessie afgelopen en heeft Sogeti weer een mooie extra bijdrage kunnen leveren aan Impact 2008.


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.