Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Ruud Steeghs at 16:01 on Tuesday 3 February    Add 'Tom Baeyens op Engineering World' site to delicious  Add 'Tom Baeyens op Engineering World' site to technorati  Add 'Tom Baeyens op Engineering World' site to digg  Add 'Tom Baeyens op Engineering World' site to dzone

Zaterdag 7 februari aanstaande vindt in Zeist het jaarlijkse seminar Engineering World plaats. Eén van de sprekers dit jaar is Tom Baeyens, de man achter jBPM van JBoss. Andere interessante Java gerelateerde onderwerpen zijn Codestyle – Noodzaak of Irritatie, Scrum in de praktijk, Application Security Architecture en Software Ontwikkeling van mens naar Machine. De toegang is gratis en inschrijven kan via de site van Engineering World.


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.