Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Martijn Cremer at 11:29 on Tuesday 29 October    Add 'Are you a Master of Java?' site to delicious  Add 'Are you a Master of Java?' site to technorati  Add 'Are you a Master of Java?' site to digg  Add 'Are you a Master of Java?' site to dzone

Met enige trots delen we vanuit Sogeti Nederland & de NLJUG dat de Masters of Java terug is van weggeweest! We willen jou uitdagen om samen met een andere Javaan mee te doen met deze ‘funprogging contest’.

Masters of Java is een programmeerwedstrijd met verschillende grappige of interessante opdrachten die je binnen dertig minuten op moet lossen. Met iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt. Het team dat aan het einde van het event de meeste punten heeft, mag zich ‘Master of Java 2013′ noemen. Natuurlijk zijn daarbij mooie prijzen te winnen.

En hoewel het evenement inderdaad bedoeld is als ‘funprogging contest’, betekent dat niet dat iedereen het slechts voor het plezier meedoet. Integendeel: in het verleden heeft er al vaak een verhitte strijd plaatsgevonden tussen de deelnemers. Ook dit jaar hopen we de passie die wij als Javanen hebben daar te zien uitspatten.

 Je kunt je hier inschrijven!


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.