Links

  • 1. Sogeti
  • 2. JBoss
  • 3. IBM
  • 4. Oracle
  • 5. SpringSource
  • 6. NL-JUG
  • 7. Java

Archives

Syndication  RSS 2.0

RSS 1.0
RSS 2.0

Bookmark this site

Add 'JCN Blog' site to delicious  Add 'JCN Blog' site to technorati  Add 'JCN Blog' site to digg  Add 'JCN Blog' site to dzone

Posted by Patrick Kik at 15:47 on Saturday 16 November    Add 'J-Fall 2013 – Practices and Tools for Building Better APIs – Peter Hendriks' site to delicious  Add 'J-Fall 2013 – Practices and Tools for Building Better APIs – Peter Hendriks' site to technorati  Add 'J-Fall 2013 – Practices and Tools for Building Better APIs – Peter Hendriks' site to digg  Add 'J-Fall 2013 – Practices and Tools for Building Better APIs – Peter Hendriks' site to dzone

Peter Hendriks (@PeterHendriks80) gaf op J-Fall 2013 een presentatie over Practices and Tools for Builder Better APIs.

In zijn presentatie gaf hij een aantal praktische handreikingen om API’s makkelijk in gebruik en stabieler te maken. Niet alleen ontwikkelaars van frameworks kunnen baat hebben bij Peters tips, ook de rest van de ontwikkelaars zien handige tips in zijn presentatie. Elk stuk software wordt immers zo modulair mogelijk opgezet. En hoe praten die modules met elkaar? Juist! Via API’s.

Ik kan iedereen aanbevelen om naar SlideShare te gaan en direct de laatste slide te bekijken. Dit is een handige cheat sheet die zijn presentatie samenvat. En hij nodigt meteen uit om de presentatie zelf ook door te kijken.


© 2020 Java Competence Network. All Rights Reserved.